A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старосільська громада
Рівненська область, Сарненський район

З Днем працівників культури!

Дата: 08.11.2019 14:01
Кількість переглядів: 419

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Старосільської об'єднаної територіальної громади!

Щиро вітаємо з професійним святом всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці клубних працівників, викладачів дитячої музичної школи, бібліотекарів, фахівців музейної справи, невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси. Дякуючи творчому неспокою та громадському подвижництву майстрів культури і мистецтв, народна та професійна культура рясно вродила вагомими духовними здобутками.

Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все саме найкраще і цінне. Відкриваєте чисте живе джерело світової культури. Знайомити зі скарбами людської цивілізації.

Культура — найважливіша складова нашого життя. Це відображений в різних проявах і традиціях самобутній дух народу. Невловимою невидимою силою ваша робота єднає всіх нас, допомагає зберегти індивідуальність. Просвітницький характер вашої діяльності несе в собі світло, любов та красу, примножує культурну спадщину нашої громади.

Бажаємо вам вдячних цінителів вашої праці, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Нехай ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишатимуться непоміченими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь