A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старосільська громада
Рівненська область, Сарненський район

Відкриття ЦНАП у Старосільській територіальній громаді

Дата: 18.03.2021 13:15
Кількість переглядів: 2063

 У середу, 17 березня 2021 року у Старосільській територіальній громаді за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг, завдяки якому надання послуг населенню територіальної громади стане більш доступним та якісним. Ця значима подія  розпочалася із вітального слова сільського голови Михайла Кузьмича. У своєму виступі Михайло Миколайович привітав усіх з відкриттям ЦНАПу, подякував усім, хто долучився до його створення,  хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах.

Честь урочисто перерізати стрічку мали: голова Старосільської сільської ради Михайло Кузьмич та начальник відділу соцзахисту Наталія Жук.

Новий Центр забезпечить більше восьми тисяч жителів громади доступом до широкого спектру високоякісних послуг: адміністративних, соціальних, нотаріальних, земельних та інших. Центр доступний для людей з інвалідністю. Приміщення обладнане дитячим куточком. У ЦНАПі працюватимуть 4 адміністратори і державний реєстратор. Крім того, у населених пунктах ТГ функціонуватимуть віддалені робочі місця. У Центрі надаватимуть близько 200 видів адміністративних послуг, віддалені робочі місця ж надаватимуть більше 100 послуг, – розповів про діяльність установи керівник громади Михайло Кузьмич.

Старосільська ТГ висловлює вдячність партнерам міжнародної Програми “U-LEAD з Європою” за підтримку ідей та можливостей розвитку громади і за практичну допомогу на етапі їх реалізації. Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) – це єдине місце, де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах. Створення та функціонування ЦНАПів за принципом єдиного вікна регулюється Законом України “Про адміністративні послуги”.

Уся необхідна інформація про ЦНАП Старосільської ТГ знаходиться на офіційному веб-сайті громади за адресою: https://starosilska-gromada.gov.ua/cnap-09-05-01-06-01-2021/ 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

  Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь