A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старосільська громада
Рівненська область, Сарненський район

Обдарованість року !

Дата: 07.06.2021 13:53
Кількість переглядів: 977

4 червня  2021 року на території  Старосільської територіальної громади  проходила  церемонія нагородження обдарованих та талановитих дітей. Цей захід став підсумком роботи учнівських та педагогічних колективів закладів освіти територіальної громади за весь навчальний рік. Щоб вшанувати її Величність Науку, біля Будинку культури  зібралися  школярі, педагоги, батьки, жителі сіл.

   На свято було запрошено 110  переможців та призерів  олімпіад, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, інших інтелектуальних, культурно-мистецьких конкурсів, спортивних  змагань, турнірів. Привітати учнів, які гідно представляли Старосільську територіальну громаду  на різних рівнях, прийшли сільський голова Кузьмич Михайло Миколайович та начальник відділу освіти Старосільської сільської ради Гребеневич Олеся.

   Церемонію нагородження обдарованих і талановитих дітей відкрив сільський голова Кузьмич Михайло Миколайович. Він щиро привітав кращих учнів Старосільської терторіальної громади, успішних, цілеспрямованих, наполегливих номінантів і особисто вручив подарунки та  премію від сільського голови. Зі словами подяки Михайло Миколайович  звернувся до педагогів-наставників, які вклали свою часточку праці у формування творчої особистості учнів, з найщирішими побажаннями до батьків дітей за чуйність, підтримку, терпіння і розуміння. Сільський голова запевнив, що сільська влада і надалі сприятиме розвитку освітянської галузі.

   З вітальним словом до юних обдарувань звернулась  начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Старосільської сільської ради  Гребеневич Олеся. Вона привітала всіх присутніх зі святом перспектив, таланту, творчості та висловила  переконання, що талановита, обдарована молодь є надією нашої країни на оновлення.

   Старосільській територіальній громаді  є ким пишатися.  Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади. Сьогоднішні перемоги юних талантів є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту. Наша молодь активно вибирає свій шлях і йде вперед, підкоряючи вершину за вершиною. Попереду нові відкриття і здійснення мрій. Минуть роки, і сьогоднішні школярі відкриють всесвітні таємниці, сягнуть  нових висот.  Їм бути господарями на українській землі. Їм належить майбутнє. І ця  нація креативних молодих людей за допомогою свого розуму зможе піднести нашу країну на вищий щабель. Безперечно, талановита молодь змінить Україну!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь