A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старосільська громада
Рівненська область, Сарненський район

Увага Увага Увага!

Дата: 28.06.2023 10:28
Кількість переглядів: 103

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24.02.2022 №64 «Про введення воєнного стану в Україні», виконання розпоряджень командування ОУВ «Волинь», з метою забезпечення оборони та громадської безпеки цивільного населення, командир тактичної групи «Рівне» вимагає:

не допускати відвідування лісів цивільним населенням та заборонити в’їзд до лісів транспортних засобів та іншої самохідної техніки в 20-ти кілометровій зоні від державного кордону з республікою білорусь;

не допускати цивільних осіб, попередньо визначених надрокористувачами, цивільних транспортних засобів та іншої самохідної

техніки для видобування корисних копалин загальнодержавного значення;

не допускати наближення цивільних осіб і цивільних транспортних засобів до позицій сил оборони та заборонити їх перебування поблизу таких позицій на відстані ближче 2-х кілометрів.

У зв’язку із викладеним вище, прошу Вас посприяти у виконанні зазначеного розпорядження, шляхом доведення його змісту до населення Старосільської територіальної громади, а також до керівників підприємств, установ і організацій усіх форм власності, які попередньо визначені надрокористувачами та проводять (мають право проводити) вищезазначені роботи.

Також наголошую, що будь-яка діяльність і рух польовими та лісовими дорогами в прикордонній смузі державного кордону з республікою білорусь категорично ЗАБОРОНЕНО. Також заборонено здійснювати маневри (розвороти, з’їзди на обочини під час руху та зупинок) в місцях, на ділянках дороги, які не перевірені на наявність вибухо-небезпечних предметів.

Прошу врахувати, що недотримання заходів безпеки на цих ділянках може не тільки знизити нашу обороноздатність, але й призвести до людських жертв.

При потребі пересування в даній смузі узгоджувати рух маршруту та можливість пересування (збирання врожаю, вирубка та заготовка лісу тощо) здійснювати з погодженням командування військової частини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь