A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старосільська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Працівники сільської ради завітали в Будинок милосердя

Працівники сільської ради завітали в Будинок милосердя

26 грудня, 2019 року,  робочим візитом голова Старосільської сільської ради Михайло Кузьмич разом з секретарем ради Віктор Костюкевич, директором КП "Благоустрій" Василь Комар та інспектором соціального захисту Оксана Кузьмич відвідали Благодійна організація " БУДИНОК МИЛОСЕРДЯ РОКИТНІВЩИНИ " керівником якого є Валерій Кузьмич. Де голова привітав людей що знаходяться там з наступаючими святами "Новим Роком та Різдвом Христовим. " Побажав їм головне міцного здоров'я, Божого благословення та радісних свят! Вручив новорічні подарунки а також продукти харчування! Поговорив з ними про проблеми та потреби! Пообіцяв і надалі їх підтримувати!

12:16 26.12.2019

День села в Старому Селі

День села в Старому Селі

Для багатьох День села – це ще один привід зібратися разом, згадати і тих, хто народився, і хто зростав у рідному селі, послухати музичні композиції, подивитися виступи досвідчених артистів й своїх же діточок на сцені та порадіти їхнім творчим успіхам. Тому, зазвичай, на такий день народження не лише сходяться, а й з’їжджаються ті, хто тут народився і виріс, із усіх куточків України. Цей чудовий день об’єднує людей різного віку - від малого до великого. І вітають земляків та гостей завжди щиро та гостинно. Сьогодні, 19 грудня 2019 року в День Святого Миколая відбулося святкування дня народження с. Старе село. У центрі з самого ранку панувала святкова атмосфера. Свято розпочалося із святкового Богослужіння в церкві. Згодом всі люди та гості зібралися біля сільського клубу щоб продовжити свято. Для жителів сіл і гостей лунали музичні вітання від самодіяльних колективів та солістів. Щиро привітав усіх присутніх та побажав всім мирного неба над головою, добра та достатку і впевненості у завтрашньому дні голова Старосільської об’єднаної територіальної громади Кузьмич Михайло Миколайович. Усі привітання супроводжувались чудовими піснями та музичними композиціями, танцями та сценічними постановками. По завершенні концерту сільським голова Михайло Миколайович висловив слова вдячності усім , хто долучився до проведення свята.

16:06 19.12.2019

Привітання сільського голови з Днем Святого Миколая

Привітання сільського голови з Днем Святого Миколая

Дорогі діти! Шановні дорослі! Щиро вітаю вас із Днем Святого Миколая! В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро. Нині ми подумки повертаємося у своє дитинство, із вдячністю пригадуємо батьків, дідусів і бабусь, які створювали нам, так само, як ми сьогодні своїм дітям та онукам, святковий настрій. Я звертаюся до кожного з дорослих: не обходьте увагою жодної дитини, подаруйте свою любов тим, кому це насправді потрібно. Майбутнє нашої держави залежить від повсякденної турботи про дітей. Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей. Щиро бажаю, щоб у найкращих починаннях і добрих справах кожен відчував любов та добро, а задуми і мрії обов’язково здійснювалися.   Зі святом, шановні жителі громади!

10:32 19.12.2019

Засідання чотирнадцятої (чергової) сесії.

Засідання чотирнадцятої (чергової) сесії.

10 грудня 2019 року, відбулось засідання чотирнадцятої (чергової) сесії Старосільської сільської ради сьомого скликання. Сесію відкрив та вів голова сільської ради Михайло Кузьмич. До порядку денного сесії було включено 17 питаннь:

13:41 11.12.2019

МПК

МПК

Місцева пожежна команда. Цілодобово - 380983065404.

11:56 10.12.2019

Увага! Сесія!

Увага! Сесія!

У вівторок, 10 грудня 2019 року, 0 13.00 скликається чотирнадцята  (чергова) сесія Старосільської сільської ради.

11:55 09.12.2019

Привітання з Днем збройних сил України!

Привітання з Днем збройних сил України!

6 Грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині. Проте День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

09:21 06.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь