A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старосільська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Захід до Дня Соборності України

Захід до Дня Соборності України

22 січня цього року, Україна відзначає 101-у річницю з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Акт Злуки, закріплений в Універсалі Директорії Української Народної Республіки, унормував омріяні попередніми поколіннями ідеали української соборності, визначивши: «Збулися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України».

11:09 23.01.2020

Фестиваль колядок

Фестиваль колядок

19 січня, 2020 року, в день великого релігійного свята Водохреща, яке є вінцем новорічно-різдвяних свят, адже цього дня освячується вода, яка має цілющу силу очищувати душу і зцілювати тіло людини, в будинку культури с. Старе Село відбувся фестиваль колядок та щедрівок

16:23 20.01.2020

Рейтинг громад Рівненської області

Рейтинг громад Рівненської області

За результатами наданої інформації, Фондом "Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу", сформовано рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України.

09:44 16.01.2020

Різдвяний православний концерт

Різдвяний православний концерт

Сьогодні п'ятий рік поспіль в с. Дроздинь відбувся Різдвяний православний концерт! За ініціативи настоятеля Свято-Покровського храму Иерея Иоанна Ковальчука! На якому був і присутній голова Старосільської об'єднаної територіальної громади Михайло Кузьмич! Де виступив з вітальними словами до всіх присутніх в залі! Привітав усіх з Новим Роком та Різдвом Христовим! Побажав усім миру, злагоди та Божого благословення! Подякував настоятелю Иоанну та всім причетним до організації за чудовий духовний концерт! Жителям с. Дроздинь пообіцяв всіляко допомагати та підтримувати їхнє село!

19:18 14.01.2020

Старосільську об’єднану територіальну громаду з робочим візитом відвідали

Старосільську об’єднану територіальну громаду з робочим візитом відвідали

10 січня 2020 року Старосільську об’єднану територіальну громаду з робочим візитом відвідали: голова Рокитнівської районної державної адміністрації, Мініч Віктор Григорович, заступник голови Рокитнівської районної ради, Пахнюк Світлана Михайлівна, начальник управління соціального захисту настелення Рокитнівської РДА, Киркова Мирослава Анатоліївна, начальник відділу Держкомзему в Рокитнівському районі, Новоселецький Микола Іванович.

11:05 11.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь