A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старосільська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану

        Під час дії воєнного стану відповідно до пункту 2 частини першої статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12 травня 2015 року № 389-VIII військове командування разом із військовими адміністраціями (у разі їх утворення) можуть самостійно або із залученням органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування запроваджувати трудову повинність для працездатних осіб та залучати їх до суспільно корисних робіт. Таке рішення доводиться до відома населення через засоби масової інформації.

17:17 07.04.2022

Фонд соціального страхування України інформує:

Фонд соціального страхування України є гарантом фінансової та медико-соціальної підтримки для мільйонів українських працівників, вагітних жінок, потерпілих на виробництві та їх родин. Тому попри умови воєнного стану фахівці Сарненського відділення УВД ФССУ у Рівненській області  продовжують роботу для безперервного здійснення усіх виплат.

16:52 30.03.2022

Кримінальна відповідальність за колабораційну діяльність

15 березня 2022 року в Україні набрав чинності Закон України від         03 березня 2022 року № 2108-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність» (далі – Закон). Цим Законом внесено зміни до Кримінального кодексу України, а саме доповнено статтею 1111, що має назву “Колабораційна діяльність». 

14:33 22.03.2022

Як стати волонтером пробації  

Одним з головних чинників, які можуть забезпечити виконання уповноваженими органами пробації покладених на них завдань і функцій, є налагодження тісної співпраці з громадянським суспільством, спільна робота у напрямі соціалізації правопорушників.

10:44 18.02.2022

Відзначення Дня Державного Герба України

17 лютого 2022 року на території Старосільської територіальної громади відбувся урочистий захід присвячений Дню Державного Герба України. На якому були присутні голова сільської ради Михайло Кузьмич, начальник другого відділу Сарненського РТЦК та СП Олександр Кузьмич, інструктор відділення рекрутингу та комплектування Галина Андріяшина.

15:21 17.02.2022

Засідання п'ятнадцятої (позачергової) сесії сільської ради VIII скликання

17 лютого 2022 року, відбулось засідання п'ятнадцятої (позачергової) сесії  сільської ради VIII скликання . Сесію відкрив та вів голова сільської ради Михайло Кузьмич. До порядку денного сесії були включені наступні питання:

15:02 17.02.2022

Робоча зустріч!

09 лютого 2022 року сільський голова Михайло Миколайович Кузьмич зустрівся з гостями, які прибули з робочим візитом до Старосільської громади, а саме: директор департаменту освіти і науки Коржевський Петро Миколайович, директор департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА Вівсяник Олег Михайлович, голова Сарненської РДА - Кохан Олександр Сергійович. В ході зустрічі було оглянуто заклади ЗЗСО та охорони здоров’я.

15:28 10.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь