A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старосільська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання сільського голови з  Днем працівників освіти!

Привітання сільського голови з Днем працівників освіти!

Шановні, працівники освіти, вітаю Вас з професійним святом. Немає завдання більш благородного, ніж давати людям знання, готувати їх до життя в суспільстві. Адже найкраща професія на землі, найвідповідальніша і така необхідна для суспільства - Вчитель. Саме на плечі Вчителя лягає особливо відповідальна місія: бути для молодшого покоління джерелом мудрості і знань. Від вчителя, педагога у великій мірі залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство. Високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги і любові до держави та рідного краю виховуєте Ви, педагоги, в юних мешканцях нашої громади.

15:13 30.09.2022

Заборона  носіння військової форми та камуфляжу

Заборона носіння військової форми та камуфляжу

Повідомляємо, що у період воєнного стану цивільним забороняється носити військову форму або камуфляж. Заборона діє також у  зв’язку із тим що є загроза проникнення ворожих ДРГ (диверсійно розвідувальні групи). За носіння військового одягу передбачається адміністративна відповідальність у вигляді штрафу, просимо Вас не порушувати заборону на носіння військового одягу, тому що це заважає роботі наших спецслужб.

16:35 28.09.2022

До Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України – 2022

До Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України – 2022

29 серпня Україна вшановує пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

16:13 29.08.2022

З Днем Прапора України

З Днем Прапора України

Сьогодні зранку, 23-го серпня, відбувся урочистий захід, присвячений  важливому національному святу – Дню Державного Прапора України. Урочисте підняття українського стягу відбулось 0 09:00, одночасно з усією Україною. Сільський голова Михайло Кузьмич привітав усіх присутніх, наголосивши, яким важливим символом нації є український жовто-блакитний прапор.

12:30 23.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь