A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старосільська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги жителів громади !

До уваги жителів громади !

Повідомляємо, що на території Старосільської територіальної громади відбудеться радіаційно-гігієнічний моніторинг за таким графіком:

15:24 02.06.2023

Обдаровані діти - гордість нашої громади!

Обдаровані діти - гордість нашої громади!

Традиційно, саме в ці теплі літні дні, в нашому краї вшановуються найталановитіші, активні, спортивні, ерудовані діти, справжній цвіт нації, творча, спортивна та інтелектуальна еліта Старосільської громади! А в майбутньому – гордість і честь України! Тому, попри війну, в громаді не стали руйнувати добру традицію й сьогодні сільський голова Михайло Кузьмич зустрівся з талановитими та обдарованими дітьми – переможц

15:14 02.06.2023

Увага міни!

Увага міни!

Шановні жителі Старосільської громади, У зв’язку з розташуванням нашої громади в прикордонній зоні, наголошуємо на тому, що потрібно бути надзвичайно обережними під час пересування, оскільки через необережність можна натрапити на міну.

16:11 23.05.2023

Робоча зустріч!

Робоча зустріч!

11 травня 2023 року Старосільський голова Михайло Кузьмич приймав з робочим візитом начальника Сарненської районної військової адміністрації Олександра Кохана та голів територіальних громад Сарненського району.

09:37 12.05.2023

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Відповідно до графіка виїзного прийому громадян посадовими особами Сарненської районної військової адміністрації, затвердженого розпорядженням голови районної державної адміністрації - начальника районної військової адміністрації від 15 вересня 2022 року № 97, у четвер, 11 травня 2023 року, о 10 год. 30 хв. у приміщенні Старосільської сільської ради виїзний прийом громадян проводитиме голова Сарненської районної державної адміністрації - начальник районної військової адміністрації Олександр КОХАН.

11:51 10.05.2023

❗️Про важливість інформування щодо  виявлення депортованих та переміщених дітей на території Старосільської громади.

❗️Про важливість інформування щодо  виявлення депортованих та переміщених дітей на території Старосільської громади.

👉Звертаємо увагу жителів Старосільської громади на надзвичайно важливе питання щодо дітей, які можуть потребувати нашої допомоги.   ☝️Якщо Вам стали відомі випадки виявлення дітей, депортованих або примусово переміщених у зв’язку із збройною агресією російської федерації проти України, просимо невідкладно інформувати службу у справах дітей виконавчого комітету Старосільської сільської ради, за адресою: с. Старе Село, вул. Хмельницького Богдана, 50 (електронна адреса: ssdvk_s.selo@ukr.net).   Тільки разом ми можемо забезпечити захист прав і інтересів дітей, що постраждали внаслідок війни.   ✅Інформація, яку ви надасте, буде надійно збережена і передана до державного підприємства «Український національний центр розбудови миру», для внесення даних про дітей до Єдиного реєстру.

15:58 09.05.2023

8 травня – День пам'яті та примирення

8 травня – День пам'яті та примирення

08 травня 2023 року, в День пам’яті та примирення, на території Старосільської територіальної громади вшанували пам'ять загиблих односельців та Героїв Другої світової війни, що віддали своє життя за мир та свободу.

13:38 08.05.2023

Вирішення питання підтоплення

Вирішення питання підтоплення

На звернення Старосільського сільського голови Михайла Кузьмича, голова Сарненської районної військової адміністрації Олександр Кохан спільно з працівниками ДСНС та північного міжрайонного управління водного господарства обстежили гідротехнічні споруди в населеному пункті Старе Село та в напрямку села Вежиця.

11:02 13.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь