A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старосільська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося Нагородження "Мати-героїня"

Сьогодні 19 серпня, відбулося нагородження жінок-матерів, яким присвоєне почесне звання України «Мати-героїня». Відзнаки отримали 4 жінки – жительки Старосільської громади, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей. Вручав медалі та посвідчення голова сільської ради Кузьмич Михайло Миколайович, та побажав багатодітним сім’ям довголіття, благополуччя та родинного тепла.

16:42 19.08.2020

Нові велосипеди для соціальних працівників

З метою покращення надання  соціальних послуг в населених пунктах  Старосільської об’єднаної територіальної громади,  сільський голова Кузьмич Михайло Миколайович  вручив нові велосипеди, які  подарував народний депутат Мялик Віктор Ничипорович.

14:57 12.08.2020

Засідання двадцять другої (позачергової) сесії сільської ради

11 серпня 2020 року, відбулось засідання двадцять другої (позачергової) сесії Старосільської сільської ради. Сесію відкрив та вів голова сільської ради Михайло Кузьмич. До порядку денного сесії були включені наступні питання:

15:35 11.08.2020

Оголошення про проведення сесії

11 серпня 2020 року, о 11 годині  в приміщенні Старосільської  сільської ради відбудеться засідання двадцять другої  (позачергової) сесії  сільської ради сьомого скликання. 

08:55 10.08.2020

До Дня протидії торгівлі людьми

 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми. Він був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН з метою підвищення інформованості громадськості про цю проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно протидіяти цьому явищу.  

14:45 30.07.2020

Зустріч голови Старосільської ОТГ з народним депутатом

Сьогодні 22 липня, з робочим візитом відвідав Старосільську об‘єднану територіальну громаду народний депутат Мялик Віктор Ничипорович, який зустрівся з головою Старосільської ОТГ Кузьмичем Михайлом Миколайовичем. На зустрічі було обговорено про проблеми та перспективи вирішення соціально-економічних питань громади.

18:54 22.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь