A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старосільська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс на заміщення вакантних посад у відділ соціального захисту населення та захисту прав дітей виконавчого  комітету сільської ради

Старосільська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: відділ соціального захисту населення та захисту прав дітей виконавчого  комітету сільської ради: начальник відділу соціального захисту населення та захисту прав дітей виконавчого комітету сільської ради, 1 штатна одиниця (на період відсутності основного працівника); провідний спеціаліст відділу соціального захисту населення та захисту прав дітей виконавчого комітету сільської ради, 1 штатна одиниця;  

23:18 18.11.2020

Засідання першого пленарного засідання першої (чергової) сесії сільської ради

17 листопада 2020 року, відбулось перше пленарне засідання першої (чергової) сесії Старосільської сільської ради. На початку сесії голова та заступник голови сільської територіальної виборчої комісії оголосили результати виборів депутатів та сільського голови, та вручили новообраним депутатам посвідчення. Було передано повноваження по веденню першої сесії новообраному сільському голові Кузьмичу Михайлу Миколайовичу та затвердження порядку денного за основу та в цілому.

23:07 17.11.2020

Для суб'єктів господарювання

Рівненське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів повідомляє про затвердження нової форми звітності №10-ПОІ (річна) „Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю” та „Інструкції щодо її заповнення”                       (Наказ Міністерства соціальної політики України від 27 серпня 2020р. №591 зареєстрованого в Мін’юсті 13 жовтня 2020 року за №1007/35290).

16:32 17.11.2020

Оголошення про проведення сесії

17 листопада 2020 року, о 13 годині  в приміщенні Старосільської  сільської ради відбудеться засідання першої (чергової) сесії  сільської ради восьмого скликання. 

10:38 16.11.2020

Прес-реліз про надання соціальних послуг і матеріального забезпечення безробітним у січні – жовтні 2020 року в Рокитнівській районній філії Рівненського обласного центру зайнятості

Протягом січня-жовтня 2020 року послугами  Рокитнівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості скористались  2965 громадян, які шукали роботу, з них – 1882 мали статус зареєстрованого безробітного.

16:39 12.11.2020

Найстаршій жительці громади виповнилося 98 років

Сьогодні 22 жовтня, жительці села Дроздинь, Денищиць Федорі Кіндратівні виповнилося 98 років. У цей святковий день найстаршу жительку громади приїхав привітати голова Старосільської об’єднаної територіальної громади Михайло Кузьмич, побажав іменинниці жити при доброму здоров’ї під Божим благословенням в мирі і радості, та вручив квіти і подарунок.

15:45 22.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь