A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старосільська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України

Рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України

За результатами наданої інформації, Фондом "Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу", сформовано черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України.

15:15 22.07.2020

Майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям

Майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям

В селах Старе Село та Дроздинь  завершуються  роботи по встановленню та облаштуванню майданчиків для міні-футболу зі штучним покриттям. На сучасних майданчиках будуть проводитися спортивні змагання серед школярів Старосільської ОТГ, діти та дорослі матимуть змогу займатися спортом у комфортних умовах. Це дасть можливість забезпечити новий рівень організації та проведення спортивно-масових заходів.

16:26 20.07.2020

Прес-реліз: Допомога по частковому безробіттю

Прес-реліз: Допомога по частковому безробіттю

З початку дії «Порядку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», який затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020р. №453 станом на 10.07.2020 до Рокитнівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості надійшло 167 пакетів документів (з них 118 – від ФОПів, які є застрахованими особами, 49 пакетів – з ПОУ, що мають найманих осіб), здійснено виплат на суму понад 1900000 грн.

11:57 13.07.2020

Засідання двадцять першої (позачергової) сесії сільської ради

Засідання двадцять першої (позачергової) сесії сільської ради

7 липня 2020 року, відбулось засідання двадцять першої (позачергової) сесії Старосільської сільської ради. Сесію відкрив та вів голова сільської ради Михайло Кузьмич. До порядку денного сесії були включені наступні питання:

14:17 07.07.2020

Оголошення про проведення сесії

Оголошення про проведення сесії

7 липня 2020 року о 13 годині  в приміщенні Старосільської  сільської ради відбудеться засідання двадцять першої (позачергової) сесії  сільської ради сьомого скликання

14:12 06.07.2020

Робочий візит до Білорусії

Робочий візит до Білорусії

26 червня 2020 року, сільський голова Михайло Кузьмич  з робочим візитом перебував в Республіці Білорусь в місті Пінськ, по питанню оформлення перепусток через кордон  для жителів Старосільської громади задля збору дикоросів.

22:38 29.06.2020

Скринька здоров'я громади

Скринька здоров'я громади

Програма «U-LEAD з Європою» спільно з міжнародним благодійним фондом «Карітас Україна» започаткували проєкт «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19». У рамках цього проєкту для об’єднаних територіальних громад України були підготовлені скриньки здоров’я «Сильніші разом».

22:07 29.06.2020

Привітання з Днем Конституції України

Привітання з Днем Конституції України

                          Шановні мешканці Старосільської ОТГ!   Щиро й сердечно вітаю вас з визначним державним святом – Днем  Конституції  України! У непростий для нашої держави час, як ніколи раніше, ми розуміємо значимість Основного Закону та осмислюємо відповідальність за кожен власний крок на шляху реалізації ключових його принципів.   Конституція України – це той міцний фундамент, на якому будуються взаємовідносини в політичному, економічному, соціально-культурному житті народу. Саме цей документ є запорукою стабільного розвитку  та утвердження нашої держави як демократичної, незалежної і цивілізованої у світовому товаристві. Тож нехай свободи і права, надані Конституцією, сприяють усім процесам розбудови держави, учасниками яких є кожен із вас. У ці дні ми єдині у своїх діях та вдячні Богу за його захист і підтримку. Нехай же це свято додає снаги та впевненості у власних силах і в нашій спільній перемозі. Щиросердно бажаю усім вам міцного здоров’я, родинної злагоди, миру та щастя! Слава Україні!      З повагою, сільський голова                 Михайло Кузьмич       

14:32 26.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь