A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старосільська громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання другої (чергової) сесії сільської ради.

22 грудня 2020 року, відбулось засідання  другої (чергової) сесії Старосільської сільської ради. Сесію відкрив та вів голова сільської ради Михайло Кузьмич. До порядку денного сесії були включені наступні питання:

13:27 22.12.2020

Оголошення про проведення сесії

22 грудня 2020 року, о 13 годині  в приміщенні Старосільської  сільської ради відбудеться засідання друої (чергової) сесії  сільської ради восьмого скликання. 

11:09 18.12.2020

Нагородження "Почесною відзнакою"

З нагоди Міжнародного Дня Волонтера  Старосільську об’єднану територіальну громаду відвідав Старший офіцер цивільно-військового співробітництва підполковник  Рисюк Андрій Миколайович,  який  нагородив «Почесною відзнакою» командувача військ оперативного командування «Захід» голову Старосільської громади Кузьмича Михайла Миколайовича, та працівника комунального підприємства Кузьмича Івана Гнатовича за встановлення меморіального знаку Малого Герба України, та надання допомоги структурним підрозділам ОК «Захід». Також з метою вдосконалення національно-патріотичного виховання учнівської молоді, передав начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Гребеневич Олесі Степанівні комплект портретів «Герої України» для закладів загальної середньої освіти територіальної громади.

14:35 09.12.2020

Всесвітній день української хустки

7 грудня в Україні відзначається Всесвітній день української хустки. Працівники  апарату Старосільської сільської ради взяли участь у флешмобі, одягнувши українську хустку. Адже хустка – це символ українського народу вона оберіг, що символізує любов та свободу, вірність традиціям та патріотизм. Свято української хустки сприятиме збереженню та відродженню народних традицій.

12:37 07.12.2020

Сьогодні відзначають Міжнародний День людей з інвалідністю.

Сьогодні відзначають Міжнародний День людей з інвалідністю. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства — людей із інвалідністю.

14:24 03.12.2020

Оцінка фінансових показників бюджетів 872 ОТГ: рейтинг за 9 місяців 2020 року

За підсумками січня-вересня 2020 року за допомогою низки індикаторів експерти вчергове оцінили рівень фінансової забезпеченості об’єднаних громад для виконання тих завдань і повноважень, якими вони наділені.

09:43 02.12.2020

День пам’яті жертв голодомору

Найжорстокішим злочином комуністичного режиму проти українського народу був голодомор 1932—1933 рр. Ця спланована проти українського селянства акція мала ліквідувати основу української нації і національного відродження, зруйнувати незалежні господарства, унеможливити протистояння радянській владі. «Голод запланувала Москва для знищення українського селянства як національного бастіону. Українських селян знищили не тому, що вони були селянами, а тому, що вони були українцями», — писав американський професор Р. Конквест.

16:15 27.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь